Studiehuis Allround Heiloo is gevestigd aan de Zevenhuizerlaan 26 te Heiloo.
De Zevenhuizerlaan is een zijstraat van de Kennemerstraatweg de hoofdverbindingsweg door Heiloo tussen Alkmaar en Limmen (N 203).

Vanaf/vanuit Alkmaar neemt u de Kennemerstraatweg (N 203) bij de kruising met ringweg Alkmaar. Na het Heilooërbos de weg rechtdoor vervolgen. U passeert de rotonde in het centrum en 1 km. verder het kruispunt met Kanaalweg/Stationsweg (stoplichten). De Zevenhuizerlaan bevindt zich na circa 500 meter ter hoogte van een vluchtheuvel aan uw rechterhand.

Vanaf Limmen rijdt u richting Heiloo (N 203) via de Kennemerstraatweg. Na de rotonde vindt u de Zevenhuizerlaan na circa 500 meter aan uw linkerhand ter hoogte van een vluchtheuvel. Denk aan de flitspaal (rechts)!

Vanuit de Egmonden volgt u de Zeeweg of de Vennewatersweg tot aan de Kennemerstraatweg. Via de Zeeweg passeert u het spoor en rijdt via de Stationsweg naar het kruispunt met de Kennemerstraatweg. Hier gaat u vervolgens rechtsaf. De Zevenhuizerlaan bevindt zich na circa 500 meter ter hoogte van een vluchtheuvel aan uw rechterhand. De Vennewatersweg komt uit bij de rotonde (zie: "Vanaf Limmen") waar u linksaf gaat en bovenbeschreven route volgt.

Studiehuis Allround is ook eenvoudig te bereiken vanaf NS-station Heiloo. De loopafstand bedraagt circa 5-7 minuten. Buslijnen 167 en 168 stoppen langs de Kennemerstraatweg op minder dan 5 minuten loopafstand van Studiehuis Allround.

Hieronder is te zien waar Studiehuis Allround Heiloo te vinden is.

Klik voor een directe route beschrijving vanaf uw adres op onderstaande afbeelding.